Uleiul de ricin pentru acnee

Uleiul de ricin are multe beneficii de sănătate și înfrumusețare, inclusiv menținerea pielii un aspect sănătos și tânăr. Nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că uleiul de ricin este folosit pentru prevenirea, tratamentul și vindecarea acneei, precum și pentru minimizarea aparitiei de cicatrici de acnee. Acest ulei (care este produs din boabe de ricin), a fost utilizat pe scară largă de-a lungul secolelor și este un mijloc sigur și ieftin de a elibera pielea de acnee. Citiți mai departe pentru a afla cum functioneaza uleiul de ricin pentru a combate acneea, și cum puteți beneficia de el.

Uleiul de ricin pentru acnee-prevenire și tratament
Acneea este cauzata de iritari a pielii datorita impurităților acumulate care duc la inflamarea pielii. Uleiul de ricin combate aparitia acneei pentru ca extrage acele impuritati din piele, care stau la baza formarii acneei. Din acest motiv este unul dintre cele mai bune remedii naturale impotriva acneei. Uleiul de ricin este fantastic în a extrage bacterii, murdărie, celulele moarte ale pielii și alte impurități depuse în porii, iar beneficiul extraordinar este ca nu astupa porii. Este un tratament extrem de eficient și este adesea folosit in diferite metode de curățare a pielii.
Cum să utilizați uleiu de ricin pentru acnee 
Este o metodă pas-cu-pas, a modului de utilizare a uleiului de ricin pentru acnee, pentru prevenirea acneei, precum si pentru tratamentul acneei:
1. Pregătiți niște prosoape și o oală de apă in abur
2. Țineți prosopul deasupra capului și apleaca fata deasupra oalei in abur
3. După câteva minute, porii se vor deschide și vor fi gata pentru tratamentul cu ulei de ricin.
4. Masati cu ulei zonele afectate de acnee cu mișcări circulare ușoare
5. Folosiți un prosop umed, cald pentru a șterge urmele de ulei de ricin din piele
6. Clătiți pielea cu apă rece pentru a ajuta la micsorarea porilor
7. Utilizati o cantitate mică de ulei de ricin pe post de crema hidratanta
Aceasta terapie este eficienta pentru pielea cu acnee dacă este utilizata zilnic pentru o perioadă de 10-14 zile. Rezultatele pot varia în funcție de individ. Daca este folosita ca o formă de prevenire a acneei, frecvența recomandată este de 1-2 ori pe saptamana.

Un comentariu:

  1. ma intereseaza seminte de graviola.pot fi contactat pe mail hlk_benner@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere