Ulei de ricin pentru par

Unul dintre cele mai cunoscute ingrediente care are o capacitate deosebita de a reda parului intinerire si frumusete este uleiul de ricin. Acesta mu numai face firul de par mai sanatos, dar si daca il folosim pentru unghii acesta le face mai rezistente, hidrateaza si hraneste tegumentele. Dea lungul timpului au fost descoperite si vor mai fii cu siguranta descoperite numeroase tratamente naturiste pe baza de ulei de ricin. Acest ulei si-a dovetid eficienta de fiecare data pentru ca are o compozitie foarte benefica pentru organismul nostru. Acest produs este ideal pentru ingrijirea parului dar si a pielii pentru ca este bogat in antioxidanti. Datorita acestor calitati pe care ele are acesta stopeaza caderea parului, curata tenul de impuritati si calmeaza iritatiile pielii. Ulei de ricin: beneficii si intrebuintari -Este benefic pentru cresterea si regenerarea parului. Se utilizeaza prin masarea parului cu acest ulei care efect de intarire a firul de par de la radacina. Cu siguranta dupa un tratament de scurta durata, stralucirea parului va dovedeste ca ati ales tratamentul ideal.

-Pentru ( chelie)alopecie
-Infrumusetarea genelor
-Foarte bun pentru combaterea negilor
-Impotriva afectiunilor cutanate
-Pentru piele cu bataturi / iritata si imbatranita
-Pentru tratarea unghiilor
-utilizatla mancarimi si inflamatii pielii
-Este un deosebit hidratant si emolient
-Este utilizat ca cicatrizant
-Foarte util pentru piele crapata sau uscata
-Pentru par deteriorat si fara luciu
Este usor de recunoscut, este un lichid limpede de culoare galbena, are un miros caracteristic si are viscozitatea destul de ridicata. Are in compozitie acid palmic, ricinoleic, steatic, omega-9, omega-6, enzime, vitamina E si saruri minerale. Cu se utilizeaza:
-Nu se dilueaza ci se aplica asa cum este pe par, piele, unghii sau gene
-Se mai foloseste in compozitia unor masti ca ingredient
-De asemenea este utilizat in componenta unor produse cosmetice intr-un procentaj de 5-90%

Un comentariu:

  1. Pentru regenerarea părului, folosesc şi eu măşti cu ulei de ricin: http://podoabacapilara.blogspot.ro/2016/03/masti-de-par-cu-ulei-de-ricin-pentru.html

    RăspundețiȘtergere